Mercats
Productes
On comprar
Suport Tècnic
Empresa

Actualitat

SPS SOHO+, el SAI ideal per gamers
Dilluns, 9 de novembre de 2020
SPS SOHO+, el SAI ideal per gamers

Un dels objectius de la sèrie SPS SOHO+ de Salicru és satisfer les demandes i necessitats específiques dels gamers en les seves partides de videojocs.

 

És sabut que els PC gaming de gamma mitjana o alta són equips de gran potència que, per oferir el màxim rendiment en el seu funcionament, consumeixen molta energia. Compten amb fonts d'alimentació, processadors i targetes gràfiques d'última generació que permet als gamers obtenir la millor experiència en els seus jocs favorits, que es complementen amb una àmplia selecció de perifèrics i accessoris. En definitiva, es tracten d'equips d'altes prestacions que necessiten molts recursos de hardware.

 

Al marge de la seva àmplia gamma de potències (500 a 2.200 VA), els models d'aquesta sèrie són especialment ideals pels gamers més exigents per la seva tecnologia Line-interactive i per les seves funcionalitats APFC (Activi Power Factor Correction) suportant les fonts a alimentació més exigents i AVR (Buck/Boost), que corregeixen les fluctuacions de la xarxa elèctrica i estabilitzen la tensió d'entrada, dos factors essencials per al bon desenvolupament dels videojocs.

 

Per totes aquestes raons, el SPS SOHO+ de Salicru permetrà als gamers gaudir dels seus jocs preferits sense por a desconnexions inesperades, a perdre la classificació obtinguda o les partides jugades, garantint la màxima estabilitat en el subministrament elèctric durant el transcurs de les seves partides de videojocs.

Segueix-nos
Segueix-nos
Contacte
Tel. +34 93 848 24 00
Fax. +34 93 848 11 51
Mail. salicru@salicru.com
Altres delegacions
Benvingut a Salicru. Seleccioni païs/idioma
Alemanya   Deutsch
Andorra   Català
Àustria   Deutsch
Bèlgica   English   Français
Bielorússia   English
Bulgària   English
Croàcia   English
Dinamarca   English
Espanya   Català   Español
Estònia   English
Finlàndia   English
França   Français
Grècia   English
Hongria   English
Irlanda   English
Itàlia   English
Letònia   English
Lituània   English
Luxemburg   Deutsch   Français
Malta   English
Noruega   English
Països Baixos   English
Polònia   English
Portugal   Português
Regne Unit   English
República Txeca   English
Romania   English
Sèrbia   English
Suècia   English
Suïssa   Deutsch   Français
Ucraïna   English
Xipre   English
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i d'anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-vos anònimament la navegació i analitzar les estadístiques d'ús del web Més informació..
extralarge
large
tablet
mobile