Mercats
Productes
On comprar
Suport Tècnic
Empresa
POWERMASTER
Gestió, monitoratge i tancament ordenat
Comunicació SAI-PC

La principal funcionalitat que li demanem a un Sistema d'Alimentació Ininterrompuda (SAI/UPS) per protegir un ordinador és que davant de qualsevol problema elèctric, tall de subministrament, pic de tensió o baixada de línia, el SAI ens protegeixi i segueixi alimentant el nostre ordinador, sigui des de les bateries o regulant la tensió.

Però l'autonomia de les bateries és limitada en el temps, de manera que el nostre ordinador s'apagarà bruscament quan s'acabi la capacitat d’emmagatzematge de les bateries i l'autonomia dependrà de la potència del nostre SAI i de la càrrega que suporti, raó per voler apagar/suspendre el nostre ordinador abans que això passi. La descàrrega completa de les bateries tan pot produir-se al cap de vuit minuts com de dues hores, segons la càrrega que suporti el SAI o la capacitat de les bateries.
Código: POWERMASTER
Aplicacions

Què hem de fer i com per tal que el nostre ordinador s'apagui/suspengui abans d'esgotar les bateries?

El primer de tot és connectar el cable USB entre el SAI i l'ordinador: si el nostre SAI disposa de la funcionalitat USB UPSHID, l'ordinador reconeixerà el SAI com si es tractés d'una bateria i l'integrarà plenament amb el sistema operatiu, habilitant-ne les funcions d'energia, sense necessitar cap mena de software. Per tant, si només volem que l'ordinador s'apagui/suspengui segons la configuració d'energia del nostre sistema operatiu, aquesta és la millor elecció.

En canvi, si volem disposar de funcionalitats addicionals, com enviar una alerta per correu electrònic, disposar d'un registre d'esdeveniments o de mesures, ajustar paràmetres del SAI..., aleshores cal instal·lar un programari que dependrà del model de SAI que tinguem.

Software Viewpower
Viewpower és un software avançat per a l'administració i gestió del SAI. Permet el monitoratge remot i l'administració remota d'un o més SAIs a un entorn de xarxa, sigui LAN o Internet. A més a més, també proporciona informació estadística d'esdeveniments i mesures, Viewpower és la solució per gestionar l'apagada controlada del nostre sistema informàtic i evitar la pèrdua de dades dels nostres sistemes.

Compatible amb les sèries:
SPS Advance RT2 / SLC Twin RT2 / SLC Twin Pro2 (4-20 kVA) /
SLC Cube3+
Sistemes operatius disponibles:
MAC / Windows / Linux / VMware
Powermaster
El software de monitoratge de SAI Powermaster és ideal per a que els professionals de TI supervisin i gestionin el seu SAI. Proporciona una apagada ordenada i desatesa d'ordinadors de xarxa connectats al SAI durant una fallada del subministrament elèctric. Les notificacions d'alerta d'energia es poden enviar per correu electrònic. Aquest software permet als usuaris l'accés remot (des de qualsevol PC de la xarxa local amb un navegador web).

Compatible amb les sèries:
SPS Home / SPS Advance T / SPS Advance R
Sistemes operatius disponibles:
MAC / Windows / Linux"
USB UPSHID
Es tracta d'una funcionalitat nadiua del sistema operatiu que detecta el SAI com una bateria addicional del nostre sistema informàtic i permet la gestió des del menú energia del sistema operatiu. Permet apagar l'ordinador o hivernar-lo després de x minuts si està treballant en mode bateria.

Compatible amb les sèries:
SPS Home / SPS Soho+ / SPS Advance T / SPS Advance R / SPS
Advance RT2 / SLC Twin RT2 / SLC Twin Pro2 (0,7-3 kVA)
Sistemes operatius disponibles:
MAC / Windows / Linux"
Software Winpower
Winpower és un potent software de monitoratge del SAI, que proporciona una interfície gràfica fàcil d'usar per monitorar i controlar el SAI. El software ofereix una protecció completa pel sistema informàtic mentre hi ha una fallada de l'alimentació. Amb aquest software els usuaris poden monitorar l'estat dels SAI de la mateixa LAN. A més a més, qualsevol SAI pot fer l'apagada controlada d'altres ordinadors de la mateixa LAN.

Compatible amb les sèries:
SPS Soho+ / SLC Twin Pro2 (0,7-3 kVA)
Sistemes operatius disponibles:
MAC / Windows / Linux / VMware / Citrix XenServer
Segueix-nos
Segueix-nos
Contacte
Tel. +34 93 848 24 00
Fax. +34 93 848 11 51
Mail. salicru@salicru.com
Altres delegacions
Benvingut a Salicru. Seleccioni païs/idioma
Alemanya   Deutsch
Andorra   Català
Àustria   Deutsch
Bèlgica   English   Français
Bielorússia   English
Bulgària   English
Croàcia   English
Dinamarca   English
Espanya   Català   Español
Estònia   English
Finlàndia   English
França   Français
Grècia   English
Hongria   English
Irlanda   English
Itàlia   English
Letònia   English
Lituània   English
Luxemburg   Deutsch   Français
Malta   English
Noruega   English
Països Baixos   English
Polònia   English
Portugal   Português
Regne Unit   English
República Txeca   English
Romania   English
Rússia   English
Sèrbia   English
Suècia   English
Suïssa   Deutsch   Français
Turquia   English
Ucraïna   English
Xipre   English
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i d'anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-vos anònimament la navegació i analitzar les estadístiques d'ús del web Més informació..
extralarge
large
tablet
mobile