Mercats
Productes
On comprar
Suport Tècnic
Empresa

IT T-3.15 TC 230/230

IT T-3.15 TC 230/230
Transformadors i autotransformadors elèctrics
Conceptes senzills, solucions eficaces

Salicru dissenya i fabrica transformadors i autotransformadors elèctrics de baixa tensió des de fa més de 50 anys, tant per fer-los servir com a solució independent, sèrie IT, com integrats dins d'un ampli ventall de solucions en electrònica de potència (sistemes d'alimentació ininterrompuda, estabilitzadors de tensió, rectificadores,...). Alhora, hem millorat contínuament els nostres propis mètodes i processos de producció per tal de satisfer les necessitats dels nostres clients, també per requeriments especials.

Els transformadors monofàsics o trifàsics es fan servir com aïllament elèctric per la reducció de les pertorbacions de xarxa o per ajustar el nivell de tensió provinent de la xarxa de distribució. I els autotransformadors, al tenir les bobines connectades en sèrie, no proporcionen aïllament galvànic, per tant la seva funció és convertir una tensió en un altre, sent una solució més econòmica que els transformadors.

Els transformadors i autotransformadors de la sèrie IT de Salicru són de tipus sec, fabricats amb xapa magnètica de baixes pèrdues i debanats impregnats de resina de classe tèrmica H. Connexió mitjançant borns de brida o cargols per terminals de pressió. Sota comanda es poden fabricar amb altres tensions, amb preses de regulació, pantalles electrostàtiques addicionals, protector tèrmic, etc.
Código: 6B0BA000045
EAN: 8436035929290
Aplicacions

Adequació i/o filtrat de la tensió de subministrament

Els transformadors s'utilitzen en diferents tipus d'indústria, construcció, tecnologia d'energia i aplicacions marines com motors elèctrics, compressors, convertidors, sistemes de refrigeració, sistemes d'alimentació ininterrompuda (SAI/UPS) o la formació de xarxes d'IT/TN. Sota comanda, els transformadors es poden fabricar per diferents voltatges i freqüències, i estan equipats amb, per exemple, una pantalla electrostàtica entre els enrotllaments primari i secundari, diferents acabats, rodes o altres accessoris sol·licitats pel client.

I els autotransformadors s’utilitzen per l’adaptació de la tensió de subministrament de la xarxa a la tensió necessària per l’alimentació de tot tipus de càrregues i/o maquinària.

Segueix-nos
Segueix-nos
Contacte
Tel. +34 93 848 24 00
Fax. +34 93 848 11 51
Mail. salicru@salicru.com
Altres delegacions
Benvingut a Salicru. Seleccioni païs/idioma
Alemanya   Deutsch
Andorra   Català
Àustria   Deutsch
Bèlgica   English   Français
Bielorússia   English
Bulgària   English
Croàcia   English
Dinamarca   English
Espanya   Català   Español
Estònia   English
Finlàndia   English
França   Français
Grècia   English
Hongria   English
Irlanda   English
Itàlia   English
Letònia   English
Lituània   English
Luxemburg   Deutsch   Français
Malta   English
Noruega   English
Països Baixos   English
Polònia   English
Portugal   Português
Regne Unit   English
República Txeca   English
Romania   English
Rússia   English
Sèrbia   English
Suècia   English
Suïssa   Deutsch   Français
Turquia   English
Ucraïna   English
Xipre   English
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i d'anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-vos anònimament la navegació i analitzar les estadístiques d'ús del web Més informació..
extralarge
large
tablet
mobile