Mercats
Productes
On comprar
Suport Tècnic
Empresa
EQX 30000-2T
Inversors solars trifàsics de connexió a xarxa de 15 a 30 kW
Robustesa, fiabilitat i eficiència

Els inversors solars de la sèrie Equinox TL de Salicru són ideals per a plantes de grans dimensions en el sector industrial i comercial.

Ofereixen una solució optimitzada en cost, d’alt rendiment i baix manteniment, que garanteix guanys elevats i períodes de retorn de la inversió curts.

Aporten una densitat de potència elevada i una vida útil més llarga gràcies al disseny, que incorpora la tecnologia més innovadora de simulació tèrmica.

La gamma contempla equips de 15, 20 i 30 kW, cosa que la fa apta per a una gran varietat de projectes. El seu ampli rang de tensió d’entrada, juntament amb el combinador intel·ligent DC inclòs, possibiliten un disseny d'strings flexible, a què es pot connectar un nombre variable de mòduls fotovoltaics de tipus diferents.

A causa de la disposició de les connexions a la part inferior i de l'alta protecció de la seva carcassa, el muntatge pot ser interior o exterior, i en qualsevol cas és ràpid i senzill.

Disposa d’una aplicació gratuïta per a Android i iOS per a telèfon intel·ligent i tauleta, EQX-sun, i de diverses interfícies de comunicació (WIFI, LAN, 4G i GPRS) que fan possible el monitoratge de la instal·lació fotovoltaica de manera senzilla.
Código: 6B2AA000011
EAN: 8436584870791
Aplicacions

Autoconsum en grans naus industrials i comerços

La sèrie Equinox TL de Salicru s’ha desenvolupat per donar solució a instal·lacions d’autoconsum en grans naus industrials i comerços, així com en plantes fotovoltaiques de generació construïdes a terra, gràcies a la possibilitat de treballar amb diversos equips en paral·lel.

Aquesta mena d’instal·lacions permeten que les empreses produeixin la seva pròpia electricitat, redueixin els costs energètics i els mantinguin estables. A més, són una inversió de capital molt atractiva, ja que habitualment tant la planta com els ingressos són propis.

Prestacions
 • Disseny modular que facilita la instal·lació i el manteniment.
 • Elevada densitat de potència que possibilita una mida reduïda.
 • Possibilitat d’ús en exteriors; grau de protecció IP65.
 • Ampli rang de tensió MPPT per a un disseny d’strings més flexible.
 • 2 seguidors MPPT independents permeten l’entrada de potència desequilibrada. Un MPPT pot gestionar fins a un 60 % de la potència CC màxima.
 • Seccionador DC integrat.
 • Combinador intel·ligent DC i protecció contra sobretensions integrats que milloren la flexibilitat del sistema i en redueixen el cost.
 • Disseny sense connexió de neutre que permet complir amb una gran varietat de requeriments de connexió a xarxa.
 • Topologia tipus T de 3 nivells, que es tradueix en una elevada eficiència de conversió i distorsió baixa.
 • Condensadors de bus DC de film avançat, dissenyats amb l’última tecnologia en simulació tèrmica per a una vida útil més llarga.
 • Funció de limitació d’exportació a la xarxa integrada. (1)
 • Supervisió de la instal·lació mitjançant l’aplicació gratuïta EQX-sun.(2)
 • Pantalla LCD per a la posada en marxa, configuració i visualització de dades de producció.
 • Garantia de 5 anys ampliable fins a 20.
(1) Cal instal·lar el mesurador d’energia opcional ESM3T 100A EQX. No permet acollir-se a la modalitat d’autoconsum sense excedents segons RD 244/2019.
(2) És necessària la instal·lació d’equips opcionals en funció de les dades de supervisió desitjades:
- Únicament dades de generació: Mòdul de comunicació 485/WIFI EQX.
- Dades 24 hores (generació, xarxa i consum): Mòduls de comunicació 485/WIFI 24H EQX i mesurador d’energia ESM3T 100A EQX.
Amplio rango de tensión MPPT

La radiación solar que incide en los paneles fotovoltaicos depende de varios factores como la latitud, orientación, inclinación, irradiación, presencia de sombras, temperatura, etc. Por ello se hace necesario identificar a cada instante en qué punto de la curva V-I del generador fotovoltaico está trabajando el inversor, con el objetivo de hacerlo en el punto de máxima potencia, utilizando el control MPPT integrado (Maximum Power Point Tracker).

Para tal propósito es muy importante que el control MPPT tenga un rango de tensión amplio, ya que de esta manera el sistema podrá trabajar con irradiaciones más bajas, y por tanto, generar más energía durante el día.

Aplicació per a telèfon intel·ligent i tauleta

L'aplicació gratuïta EQX-sun permet supervisar l’estat actual de la instal·lació fotovoltaica, consultar dades històriques i monitorar en temps real la potència fotovoltaica que s’ha produït, la que han consumit les càrregues i la que s’ha consumit de la xarxa elèctrica o la que s’hi ha injectat. També ens dóna informació sobre l’estalvi econòmic que s’ha aconseguit i la reducció total de CO2.

Alta eficiència

La gama dispone de una elevada eficiencia, llegando a un rendimiento máximo del 98,14% en el modelo EQX 10000-2T, que se traduce directamente en una mayor producción de la instalación fotovoltaica.

Esto es posible gracias a su topología tipo T de 3 niveles sin transformador, al control SVPWM (space vector pulse width modulation) y a la refrigeración con ventiladores de velocidad variable. De esta manera se reducen en gran medida las pérdidas de conmutación y la distorsión, con el consecuente aumento de la eficiencia y mejora de la calidad de onda entregada.

Limitació d’exportació a la xarxa integrada

Todos los inversores de la gama EQUINOX incorporan una función de control inteligente de la potencia de salida. Utilizando el medidor de energía ESM…EQX, los inversores leen en tiempo real la potencia de la red, y previa configuración, evitan que se pueda inyectar energía a ésta ajustando su potencia de salida en todo momento, con el objetivo de evitar una desconexión del sistema y poder seguir aprovechando la energía fotovoltaica disponible.

Esta función permite la adaptación a una gran variedad de requerimientos de red y a sistemas de diferente capacidad. No obstante, no permite acogerse a la modalidad de autoconsumo sin excedentes según RD 244/2019.

Mesurador d’energia

L’ESM3T 100A EQX està integrat per un analitzador de xarxes que permet mesurar l’energia de manera bidireccional i tres transformadors externs de nucli partit totalment cablejats, que s’han d’instal·lar en cadascuna de les fases.

Mòduls de comunicació

Els mòduls de comunicació 485/... EQX transfereixen les dades de l'inversor al núvol per poder-les utilitzar posteriorment a l’aplicació EQX-sun. Es disposa de dos tipus de muntatge: en el mateix inversor (únicament dades de generació) o en carril DIN en quadre CA (dades 24 hores; generació, xarxa i consum).

Connexions
 1. Terminals positius de l’entrada fotovoltaica.
 2. Terminals negatius de l’entrada fotovoltaica.
 3. Port de comunicació principal (connexió del mòdul de comunicació).
 4. Port de comunicació auxiliar.
 5. Terminal de sortida de corrent altern / xarxa.
 6. Seccionador DC.
Segueix-nos
Segueix-nos
Contacte
Tel. +34 93 848 24 00
Fax. +34 93 848 11 51
Mail. salicru@salicru.com
Altres delegacions
Benvingut a Salicru. Seleccioni païs/idioma
Alemanya   Deutsch
Andorra   Català
Àustria   Deutsch
Bèlgica   English   Français
Bielorússia   English
Bulgària   English
Croàcia   English
Dinamarca   English
Espanya   Català   Español
Estònia   English
Finlàndia   English
França   Français
Grècia   English
Hongria   English
Irlanda   English
Itàlia   English
Letònia   English
Lituània   English
Luxemburg   Deutsch   Français
Malta   English
Noruega   English
Països Baixos   English
Polònia   English
Portugal   Português
Regne Unit   English
República Txeca   English
Romania   English
Rússia   English
Sèrbia   English
Suècia   English
Suïssa   Deutsch   Français
Turquia   English
Ucraïna   English
Xipre   English
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i d'anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-vos anònimament la navegació i analitzar les estadístiques d'ús del web Més informació..
extralarge
large
tablet
mobile