|
Productes
Domèstic
SAIs
Sistemes d'Alimentació Ininterrompuda
SAIs
Protectors Actius Elèctrics
Protecció elèctrica contra sobrecàrregues i sobretensions
Protectors Actius Elèctrics
SPS NET
SAI CC compacte amb bateries d’ió liti
SPS NET
Professional
SAIs
Sistemes d'Alimentació Ininterrompuda
SAIs
Software i accesoris SAI
Gestió, monitoratge i tancament ordenat
Software i accesoris SAI
Sistemes DC
Equips que transformen la corrent alterna en contínua
Sistemes DC
Inversors solars
L'eficiència energètica i renovables
Inversors solars
Estabilitzadors de Tensió
Garantir una tensió estable
Estabilitzadors de Tensió
Bateries
AGM recarregables
Bateries
IT T
Transformadors i Autotransformadors
IT T
|
|
|

Responsabilitat Social

Salicru és una empresa compromesa amb el seu entorn i la societat que la conforma, que aplica un model de gestió basat en valors i principis de progrés i solidaritat.

El seu compromís amb la societat és treballar per aconseguir un món millor, més humà i solidari, és per això que col·labora periòdicament amb ONG’s en diversos projectes socials.

A nivell internacional, Salicru coopera amb els projectes de l'ONG  Ayuda en Acción en diferents països. Així, a Mèxic, conjuntament amb l'Asociación Mexicana de Ayuda a Niños con Cáncer (AMANC), ha aportat recursos destinats a medicaments oncològics per a sessions de quimioteràpia.

Al Perú, cofinança la realització d'un projecte d'electrificació rural que contribueix a la millora de la qualitat educativa dels nens de la Institución Educativa Apan Bajo de Bambarca, els quals ja disposen en el seu centre lectiu d'energia elèctrica a través de sistemes fotovoltaics, el que possibilita l'ús de sistemes audiovisuals i de computació.

A nivell nacional, col·labora també amb projectes socials de la Creu Roja - de la qual Salicru és Empresa Solidària - donant suport al Departament d'Intervenció Social per millorar la qualitat de vida de les persones que han de fer front a una manca d'oportunitats econòmiques, socials , culturals i de salut.

Així mateix, Salicru ha cedit gratuïtament diferents equips a diverses entitats sense ànim de lucre com Obinso (Barcelona), una fundació que es dedica a l'atenció dels sectors socials més desfavorits; Margotu (Bilbao), una associació que treballa en la inserció sociolaboral de col·lectius amb especials dificultats; i l'associació Manos de Ayuda Social (Madrid) per al projecte del Menjador Social Vendes que cobreix l'alimentació de persones sense recursos.

I en el seu entorn més proper, Salicru dóna suport a activitats culturals, socials i esportives tant de Palautordera com del Baix Montseny, destacant especialment el patrocini de totes les categories del Club Handbol Palautordera amb l'objectiu de promoure l'esport local i fomentar tots els valors associats. Es tracta d'una entitat que té més de 60 anys d'història i una llarga trajectòria dins dels campionats nacionals.

Salicru col·labora, així mateix, amb la pràctica esportiva dels seus empleats en les modalitats de BTT, triatló, ciclisme i running.

Segueix-nos
Segueix-nos
Contacte
Tel. +34 93 848 24 00
Fax. +34 93 848 11 51
Mail. salicru@salicru.com
Altres delegacions
Benvingut a Salicru. Seleccioni païs/idioma
Alemanya   Deutsch
Andorra   Català
Àustria   Deutsch
Bèlgica   English   Français
Bielorússia   English
Bulgària   English
Croàcia   English
Dinamarca   English
Espanya   Català   Español
Estònia   English
Finlàndia   English
França   Français
Grècia   English
Hongria   English
Irlanda   English
Itàlia   English
Letònia   English
Lituània   English
Luxemburg   Deutsch   Français
Malta   English
Noruega   English
Països Baixos   English
Polònia   English
Portugal   Português
Regne Unit   English
República Txeca   English
Romania   English
Sèrbia   English
Suècia   English
Suïssa   Deutsch   Français
Ucraïna   English
Xipre   English
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i d'anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-vos anònimament la navegació i analitzar les estadístiques d'ús del web Més informació..
extralarge
large
tablet
mobile