Mercats
Productes
On comprar
Suport Tècnic
Empresa

Pimes, Grans Corporacions i Administració Pública

Solucions a mida per garantir la seguretat energètica i protegir la informació sensible

En la conjuntura actual, tant el món empresarial com l’institucional coincideixen en apostar per la seguretat i l’eficiència energètica en els sistemes de producció i informació.

En tots dos casos, la característica comuna és que emmagatzemen i processen un gran volum d’informació que ha de comptar amb la màxima seguretat per garantir-ne la confidencialitat absoluta i la disponibilitat permanent.

En l’actualitat, pràcticament totes les companyies i administracions públiques, de mitjana o gran dimensió, tenen algun tipus de CPD, mentre que les més grans poden arribar a tenir-ne uns quants. Entre els factors més importants que motiven la creació d’una unitat d’aquest tipus destaca la necessitat de garantir la continuïtat del servei a clients, empleats, proveïdors, ciutadans i empreses col·laboradores.

 

En aquests àmbits, és molt important la protecció física mitjançant sistemes que garanteixin una alimentació estable i permanent dels equips informàtics o de comunicacions implicats, com també dels servidors de bases de dades que poden incloure informació crítica o sensible.

Principals pertorbacions elèctriques

La xarxa elèctrica s’hauria de comportar com una font de tensió ideal sense pertorbacions. Però, a la pràctica, aquestes condicions no sempre es compleixen, ja sigui per les caigudes de tensió i les pèrdues en el sistema de distribució com per la baixada de rendiment a causa de les condicions atmosfèriques.

 

En l’activitat habitual de les pimes, grans corporacions i administracions públiques, les pertorbacions elèctriques que poden tenir una incidència especial són les següents:

Talls i microtalls
Talls i microtalls
Subtensions i sots de tensió
Subtensions i sots de tensió
Sobretensions transitòries i permanents
Sobretensions transitòries i permanents
Harmònics
Harmònics
Fluctuacions de freqüència
Fluctuacions de freqüència
Pampallugeig de tensió
Pampallugeig de tensió
Solucions

Els Sistemes d’Alimentació Ininterrompuda (SAI) de Salicru disposen de la tecnologia i el saber fer necessaris per protegir les instal·lacions de pimes, grans corporacions i administracions públiques de tot tipus de pertorbacions elèctriques.

Productes
 • Sistemes d’alimentació ininterrompuda (SAI)

FUNCIONALITAT

Emmagatzemen energia per obtenir una continuïtat de subministrament de corrent altern

Sistemes d’Alimentació Ininterrompuda (SAI)

Un Sistema d’Alimentació Ininterrompuda (SAI) és un factor clau que cal tenir en compte quan es prenen decisions que afecten la seguretat energètica dels CPD. Incorporar-los a aquest tipus de centres suposa, aproximadament, entre un 3 i un 5 % del total de la inversió, un percentatge relativament petit però que pot representar un estalvi considerable en evitar la pèrdua de dades.

 

D’altra banda, la flexibilitat, l’escalabilitat i la redundància són paràmetres a l’alça en el mercat de les TIC. Disposar d’equips que s’adaptin a les necessitats específiques de creixement d’una empresa representa un important avantatge econòmic i operatiu. 

Aplicacions
Les altes especificacions constructives, juntament amb la gran capacitat d’adaptació (opcionals, creixement, comunicació...), converteixen els SAI de Salicru en la millor opció de protecció i seguretat per a aplicacions que necessiten un alt nivell de seguretat davant de tot tipus de pertorbacions elèctriques, com:
 • CPD
 • Hosting
 • Housing
 • Xarxes IT
 • Routers
 • Commutadors
 • Hubs
 • Centres de servidors
 • Xarxes de veu i dades
 • Servidors IT
 • CAD/CAM
 • Gestió documental
 • Comunicacions unificades (UC)
 • Streaming de vídeo
 • Sistemes ERP
 • Plataformes CRM
 • Business Intelligence (BI)
 • Servidors virtualitzats
Principals funcionalitats

Les diferents sèries de Sistemes d’Alimentació Ininterrompuda (SAI) de Salicru ofereixen totes les prestacions necessàries per protegir les aplicacions que necessiten un alt nivell de seguretat.

 

Les funcionalitats més destacades responen als programes SLC Greenergy Solution i SMART Solutions que impulsa Salicru des de fa diversos anys en la investigació i el desenvolupament de productes innovadors que responguin a les noves necessitats de protecció dels seus clients.

A SLC Greenergy Solution s’enquadren els equips amb una alta eficiència energètica, construïts amb més del 80 % de materials reciclables, els quals incorporen opcions tan innovadores com l’“ecomode” o la funció de sortida prioritzable per a les càrregues més crítiques.

 

A SMART Solutions hi ha equips de compten amb un conjunt de serveis associats al producte, com software de gestió, solucions de connectivitat, monitoratge, encriptació de la comunicació en entorns SNMP, gestió de servidors virtuals, servei de telemanteniment i ús de processadors DSP.

 

Finalment, un altre programa destacat a Salicru és el Sistema de Gestió i Supervisió Remota, el qual ofereix la possibilitat de controlar remotament diferents equips d’energia, bateries, convertidors, onduladors, equips de corrent altern, etc. El sistema és interactiu, per la qual cosa és possible actuar sobre els equips fent diferents maniobres i tornant a configurar els paràmetres que s’han fixat prèviament.

“El 50 % de les pèrdues d’informació es deuen a interrupcions i pertorbacions en el subministrament de la xarxa elèctrica”
Referències
Equips
SPS ADVANCE RT2
SAI Line-interactive senoidal de 800 a 3000 VA Protecció eficient per a servidors entry-level i equipament IT
Veure
SLC TWIN PRO2 0-3 kVA
SAI On-line doble conversió de 700 VA a 3000 VA Protecció online avançada per a càrregues sensibles i crítiques
Veure
SLC TWIN PRO2 4-20 kVA
SAI On-line doble conversió de 4 a 20 kVA Protecció millorada per a sistemes de gamma mitjana amb alimentació monofàsica.
Veure
SLC TWIN RT2 0-3 kVA
SAI On-line doble conversió torre/rack de 700 VA a 3000 VA amb FP=1 Seguretat on-line d'altes prestacions per a sistemes prioritaris
Veure
SLC TWIN RT2 4-10 kVA
SAI On-line doble conversió torre/rack de 4 kVA a 10 kVA amb FP=1 Alta fiabilitat en entorns de servidors crítics
Veure
SLC CUBE3+
Sistema d'alimentació ininterrompuda de 7,5 a 200 kVA Eficiència energètica en protecció elèctrica superior
Veure
SLC X-PERT
Sistemes d’alimentació ininterrompuda de 80 a 400 kVA Instal·lacions de gran potència crítica protegides per altes prestacions
Veure
SLC ADAPT
SAI On-line doble conversió modular de 25 a 1500 kVA Flexibilitat, disponibilitat i fiabilitat en protecció elèctrica superior
Veure
SLC ADAPT X
SAI On-line doble conversió rack modular de 10 a 750 kW Modularitat, optimització i eficiència en seguretat elèctrica per als CPD
Veure
Segueix-nos
Segueix-nos
Contacte
Tel. +34 93 848 24 00
Fax. +34 93 848 11 51
Mail. salicru@salicru.com
Altres delegacions
Benvingut a Salicru. Seleccioni païs/idioma
Alemanya   Deutsch
Andorra   Català
Àustria   Deutsch
Bèlgica   English   Français
Bielorússia   English
Bulgària   English
Croàcia   English
Dinamarca   English
Espanya   Català   Español
Estònia   English
Finlàndia   English
França   Français
Grècia   English
Hongria   English
Irlanda   English
Itàlia   English
Letònia   English
Lituània   English
Luxemburg   Deutsch   Français
Malta   English
Noruega   English
Països Baixos   English
Polònia   English
Portugal   Português
Regne Unit   English
República Txeca   English
Romania   English
Rússia   English
Sèrbia   English
Suècia   English
Suïssa   Deutsch   Français
Turquia   English
Ucraïna   English
Xipre   English
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i d'anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-vos anònimament la navegació i analitzar les estadístiques d'ús del web Més informació..
extralarge
large
tablet
mobile