Mercats
Productes
On comprar
Suport Tècnic
Empresa

Manteniments

Inici > Suport Tècnic > Els Nostres Serveis > Manteniments

Si vols demanar, sense cap tipus de compromís, informació i preus sobre els serveis que oferim de manteniment de qualsevol dels teus equips registrats.

 

Procediment general (vàlid per Espanya i Portugal)

 

En finalitzar el període de la garantia, Salicru, adaptant-se a les necessitats dels clients, disposa de diferents modalitats de manteniment. Totes les modalitats de manteniment inclouen intervencions preventives i correctives.

Preventives

Les intervencions preventives garanteixen al client una major seguretat per a la conservació i el bon funcionament dels equips. Totes les modalitats de manteniment inclouen una visita preventiva anual durant la qual els tècnics especialitzats de Salicru realitzen una sèrie de verificacions, revisions i ajustos en els sistemes per al bon funcionament dels mateixos.

 

Així mateix, garanteixen i preveuen possibles avaries en un futur, abans que s'ocasionin. Els manteniments i/o reparacions es realitzen sense parar els equips, sempre que el tècnic ho cregui convenient. En cas contrari s'acordaria un dia i una hora amb el client una intervenció. Les despeses de desplaçament i mà d'obra de les visites preventives estan incloses en totes les modalitats de CM.

 

Correctives

Les visites de manteniment i/o reparació correctives estan incloses dins de les modalitats de manteniment, sent aquestes il·limitades. Això vol dir que Salicru revisarà els equips en cas d'avaria, tantes vegades com sigui necessari. Les visites correctives es realitzen a partir de l’avís telefònic o via web, de l'avaria, en què un tècnic especialitzat de Salicru establirà l'abast de l'avaria per així poder confeccionar un primer diagnòstic.

Per sol·licitar informació sobre les opcions disponibles, registrarte a Soporte Online, sel·leccionar els teus equips, i contactar amb nosaltres.

Segueix-nos
Segueix-nos
Contacte
Tel. +34 93 848 24 00
Fax. +34 93 848 11 51
Mail. salicru@salicru.com
Altres delegacions
Benvingut a Salicru. Seleccioni païs/idioma
Alemanya   Deutsch
Andorra   Català
Àustria   Deutsch
Bèlgica   English   Français
Bielorússia   English
Bulgària   English
Croàcia   English
Dinamarca   English
Espanya   Català   Español
Estònia   English
Finlàndia   English
França   Français
Grècia   English
Hongria   English
Irlanda   English
Itàlia   English
Letònia   English
Lituània   English
Luxemburg   Deutsch   Français
Malta   English
Noruega   English
Països Baixos   English
Polònia   English
Portugal   Português
Regne Unit   English
República Txeca   English
Romania   English
Sèrbia   English
Suècia   English
Suïssa   Deutsch   Français
Ucraïna   English
Xipre   English
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i d'anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-vos anònimament la navegació i analitzar les estadístiques d'ús del web Més informació..
extralarge
large
tablet
mobile