Mercats
Productes
On comprar
Suport Tècnic
Empresa

Infraestructures & Energia

Protecció d’altes prestacions per a grans aplicacions crítiques

Les infraestructures de transport, energètiques o hidràuliques són bàsiques perquè els països, les ciutats, les empreses i les persones desenvolupin les seves activitats.

 

Del seu correcte funcionament depèn en gran mesura que el nostre benestar professional o personal no es vegi afectat.

I, per garantir-lo, cal que el subministrament energètic que alimenta totes aquestes infraestructures no es vegi alterat per cap pertorbació elèctrica.

 

Què passaria si els radars de control aeri no tinguessin subministrament elèctric? O els semàfors?

Si hi ha algun sector que, pel seu funcionament, pugui afectar tant el benestar de la nostra vida diària com la competitivitat del nostre treball professional, aquest és sens dubte el de les infraestructures.

 

Aeroports, ferrocarrils, ports i carreteres en infraestructures de transport, xarxes d’electricitat i combustibles en infraestructures energètiques i xarxes d’aigua potable o de desguàs en les infraestructures hidràuliques constitueixen un conjunt d’instal·lacions, xarxes i serveis molt importants per a la nostra societat. Per aquesta raó, i per la seva capacitat d’influència en el desenvolupament d’altres activitats, necessiten un subministrament elèctric continu i estable que no pateixi interrupcions que afectin el seu funcionament normal.

Principals pertorbacions elèctriques

Una tipologia tan dispersa i variada com la del sector d’infraestructures compta amb un ampli quadre de pertorbacions elèctriques que poden afectar el seu funcionament normal. A més a més de caigudes de tensió i pèrdues en el sistema convencional de distribució, les condicions climatològiques adverses a les quals està sotmès aquest conjunt d’infraestructures suposen un greu condicionant que cal prevenir en el moment de la seva planificació i execució.

 

Les principals pertorbacions elèctriques en aquest sector poden ser les següents:

Sobreimpulsos transitori
Sobreimpulsos transitori
Transitoris tipus ràfegues
Transitoris tipus ràfegues
Talls i microtalls
Talls i microtalls
Subtensions i sots de tensió
Subtensions i sots de tensió
Sobretensions transitòries i permanents
Sobretensions transitòries i permanents
Variacions de tensió transitòries
Variacions de tensió transitòries
Fluctuacions de freqüència
Fluctuacions de freqüència
Pampallugeig de tensió
Pampallugeig de tensió
Solucions

Per evitar que pertorbacions elèctriques tan habituals com les que s’han descrit puguin succeir, Salicru disposa d’un conjunt de solucions tecnològiques avançades al servei d’infraestructures tan importants com les d’aquest sector.

 

Es tracta d’un conjunt d’equips que poden funcionar de forma individual o complementària segons la tipologia d’instal·lacions a les quals es connecten i que ofereixen solucions de continuïtat del subministrament de corrent altern, estabilitat davant les variacions de tensió, control de la velocitat dels motors de maquinària i ajust del nivell de tensió que prové de la xarxa de distribució.

Productes
 • Sistemes d’alimentació ininterrompuda (SAI)

FUNCIONALIDAT

Emmagatzemen energia per obtenir una continuïtat de subministrament de corrent altern

 • Variadors de freqüència

FUNCIONALIDAT

Controlen la velocitat giratòria de maquinària i motors

 • Sistemes DC/AC 

FUNCIONALIDAT

Garanteixen una estabilitat de la tensió de sortida davant de les variacions de tensió

 • Transformadors de maniobra i control

FUNCIONALIDAT

Ajusten el nivell de tensió que prové de la xarxa de distribució

Sistemes d’Alimentació Ininterrompuda (SAI)

Salicru ha desenvolupat una gamma de sistemes d’alimentació ininterrompuda (SAI) amb unes prestacions ideals per a grans aplicacions crítiques, com les infraestructures de transport, energètiques o hidràuliques, ja que en permeten la protecció dels equips i n’asseguren la correcta gestió dels sistemes.

 

Es tracta d’equips capaços de guardar energia en una bateria d’acumuladors que tenen la capacitat de transformar el corrent continu d’aquesta bateria en corrent altern i proporcionar electricitat sense talls de subministrament.

Variadors de freqüència

Cada cop hi ha més instal·lacions de diferent índole que han de regular la velocitat dels seus motors per adaptar-se a les necessitats de la càrrega en cada moment, a més de reduir el consum d’energia. Els variadors de freqüència de Salicru permeten controlar de forma senzilla i eficient qualsevol aplicació accionada per motors asíncrons d’entre 0,2 kW i 500 kW.

 

Davant la demanda creixent d’energia en aquestes instal·lacions, i també en multitud de processos industrials, aquests variadors de freqüència ofereixen una solució eficaç per millorar l’eficiència energètica, produeixen importants estalvis econòmics i milloren notablement el medi ambient.

Sistemes DC/AC
Com que garantir el funcionament del conjunt d’aquestes infraestructures és fonamental per al desenvolupament de la nostra societat, Salicru ofereix també productes que garanteixen vies alternatives d’energia, com són els sistemes DC/AC, equips que transformen el corrent altern en continu (rectificadors, carregadors) o bé corrent continu en altern (inversors). Estan especialment dissenyats per funcionar en entorns d’operació molt durs i exigents, com:
 • Plantes de generació elèctrica
 • Subestacions elèctriques
 • Oleoductes
 • Gasoductes
 • Plantes petroquímiques
 • Mineria
 • Instal·lacions ferroviàries
 • Telecomunicacions
 • Hospitals
 • Processos industrials
Transformadors i autotransformadors
La sèrie IT de transformadors i autotransformadors elèctrics de baixa tensió de Salicru es fa servir com aïllament elèctric per reduir les pertorbacions de xarxa o per ajustar el nivell de tensió que prové de la xarxa de distribució. I els autotransformadors, en tenir les bobines connectades en sèrie, no proporcionen aïllament galvànic, per tant la seva funció és convertir una tensió en una altra, amb la qual cosa són una solució més econòmica que els transformadors.
Els transformadors s’utilitzen en diferents tipus d’indústria, construcció, tecnologia d’energia i aplicacions marines, com ara motors elèctrics, compressors, convertidors, sistemes de refrigeració, sistemes d’alimentació ininterrompuda (SAI) o formació de xarxes d’IT/TN. I els autotransformadors s’utilitzen per adaptar la tensió de subministrament de la xarxa a la tensió necessària per alimentar tot tipus de càrregues i/o maquinària.
“El 93 % dels problemes elèctrics d’una xarxa de subministrament es coneixen com microtalls, els quals es poden evitar fàcilment amb un SAI”
Referències
Equips
SLC CUBE3+
Sistema d'alimentació ininterrompuda de 7,5 a 200 kVA Eficiència energètica en protecció elèctrica superior
Veure
SLC X-PERT
Sistemes d’alimentació ininterrompuda de 80 a 400 kVA Instal·lacions de gran potència crítica protegides per altes prestacions
Veure
SLC X-TRA
Sistemes d'alimentació ininterrompuda de 100 a 800 kVA Protecció d?altes prestacions per a grans aplicacions crítiques
Veure
SLC ADAPT
SAI On-line doble conversió modular de 25 a 1500 kVA Flexibilitat, disponibilitat i fiabilitat en protecció elèctrica superior
Veure
SLC ADAPT X
SAI On-line doble conversió rack modular de 10 a 750 kW Modularitat, optimització i eficiència en seguretat elèctrica per als CPD
Veure
CF CUBE3+
Convertidor de freqüència de 7,5 a 200 kVA Eficiència energètica en protecció elèctrica superior
Veure
DC POWER-L
Rectificadors a tiristors 10 A - 800 A Sistemes carregadors per a bateries estacionàries
Veure
IT
Transformadors i autotransformadors elèctrics Conceptes senzills, solucions eficaces
Veure
CV30
Variadors de freqüència de 0,4 a 7,5 kW Variadors de freqüència vectorials d?utilització general
Veure
CV50
Variadors de freqüència de 0,75 a 500 kW Variadors de freqüència vectorials multifunció d'alt rendiment
Veure
Segueix-nos
Segueix-nos
Contacte
Tel. +34 93 848 24 00
Fax. +34 93 848 11 51
Mail. salicru@salicru.com
Altres delegacions
Benvingut a Salicru. Seleccioni païs/idioma
Alemanya   Deutsch
Andorra   Català
Àustria   Deutsch
Bèlgica   English   Français
Bielorússia   English
Bulgària   English
Croàcia   English
Dinamarca   English
Espanya   Català   Español
Estònia   English
Finlàndia   English
França   Français
Grècia   English
Hongria   English
Irlanda   English
Itàlia   English
Letònia   English
Lituània   English
Luxemburg   Deutsch   Français
Malta   English
Noruega   English
Països Baixos   English
Polònia   English
Portugal   Português
Regne Unit   English
República Txeca   English
Romania   English
Rússia   English
Sèrbia   English
Suècia   English
Suïssa   Deutsch   Français
Turquia   English
Ucraïna   English
Xipre   English
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i d'anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-vos anònimament la navegació i analitzar les estadístiques d'ús del web Més informació..
extralarge
large
tablet
mobile