Mercats
Productes
On comprar
Suport Tècnic
Empresa

Eficiència Energètica i Renovables

Aposta per la sostenibilitat com a valor empresarial

La societat en general, i la indústria en particular, demanen equips que, a més de respondre a les necessitats empresarials, redueixin el consum d’energia, estalviïn costs econòmics i fomentin un comportament sostenible en el seu ús per protegir el medi ambient.

Des de fa anys i com un valor empresarial que aporta més competitivitat, Salicru ha apostat per les energies renovables i la tecnologia més avançada aplicada a l’eficiència energètica, mitjançant la seva línia SLC Greenergy Solutions, que inclou una àmplia gamma de productes i serveis.

A més de garantir un subministrament elèctric estable, continu, fiable i econòmic als seus clients, la missió de Salicru és garantir també un subministrament elèctric eficient i ecològic.

 

Després de 15 anys d’èxit amb els estabilitzadors-reductors de flux lluminós, la nostra companyia ha fet un pas més i ha apostat decididament per nous productes que la posicionin amb més força en el mercat de l’eficiència energètica i les energies renovables.

Amb aquesta nova gamma de productes, englobats sota la línia SLC Greenergy Solutions, Salicru ha reforçat la seva aposta per la implementació de tecnologies “netes” en equipaments i sistemes electrònics, ha ampliat el mercat a nous àmbits industrials i professionals i ofereix als seus clients solucions cada cop més sostenibles i competitives.

 

I per què? Pels grans avantatges que això comporta, com ara la generació d’un consum eficient de l’energia, l’estalvi energètic i també econòmic, la reducció dels costs de producció i manteniment, l’allargament de la vida útil dels equips elèctrics i electrònics en reduir-se el risc d’avaries, etc., sense oblidar la reducció de les emissions de CO2 i la disminució de l’ús de recursos naturals.

 

Com un dels eixos principals de l’estratègia empresarial de Salicru, tot el desenvolupament de noves aplicacions i tecnologies d’eficiència energètica l’apliquem també al procés de fabricació de tots els nostres productes. Es tracta de la integració d’un conjunt de paràmetres que ens permeten obtenir un rendiment més alt amb menys consum d’energia i despreniment calorífic.

Principals pertorbacions elèctriques
Les pertorbacions elèctriques que ocorren més habitualment en l’àmbit de l’eficiència energètica i renovables, i que són l’origen de múltiples problemes en tota classe d’equips i instal·lacions, són les següents:
Sobreimpulsos transitori
Sobreimpulsos transitori
Subtensions i sots de tensió
Subtensions i sots de tensió
Sobretensions transitòries i permanents
Sobretensions transitòries i permanents
Pertorbacions d’alta freqüència
Pertorbacions d’alta freqüència
Solucions

Salicru ofereix als seus clients un conjunt de solucions sostenibles i competitives en equipaments i sistemes elèctrics, les quals contribueixen a minimitzar les emissions de CO2 i reduir la despesa energètica i econòmica. Solucions que també inclouen prestacions ecoeficients, tant en materials i components com en la tecnologia aplicada.

 

Sota la línia SLC Greenergy Solutions, Salicru fabrica i comercialitza els productes següents: inversors fotovoltaics, variadors de freqüència per a bombeig solar i estabilitzadors-reductors de flux lluminós.

Productes
 • Inversors fotovoltaics

FUNCIONALITAT

Convertidors que transformen el corrent continu procedent dels panells solars en corrent altern

 • Variadors de freqüència per a bombeig solar

FUNCIONALITAT

Bombeig d’aigua fent servir com a font d’energia la radiació captada pels panells solars

 • Estabilitzadors-reductors de flux lluminós

FUNCIONALITAT

Estabilitzadors de tensió adaptats a l’aplicació i al control energètic de l’enllumenat exterior

Inversors fotovoltaics

EQUINOX és la sèrie de Salicru d’inversors solars per connectar-se a la xarxa sense transformador que es caracteritzen per ser lleugers, de mida reduïda i amb una alta fiabilitat. La seva instal·lació i el seu ús s’han facilitat al màxim per obtenir una millor comoditat d’explotació.

 

Gràcies a la nova tecnologia, recolzada per la dilatada experiència de la nostra empresa en el mercat de l’electrònica de potència, aquests equips ofereixen un alt rendiment en les instal·lacions fotovoltaiques, tant interiors com exteriors, i abracen des de petites potències fins a grans instal·lacions mitjançant inversors en paral·lel, amb la qual cosa s’obtenen configuracions que aporten un grau de fiabilitat més alt a causa de la concepció modular. La gamma d’EQUINOX preveu potències en connexió a xarxa monofàsica o trifàsica.

Variadors de freqüència per a bombeig solar

Entre els variadors de freqüència de Salicru es troba la sèrie CV30-PV de Controlvit. La funcionalitat principal és bombejar aigua fent servir com a font d’energia la radiació captada pels panells solars. L’energia lumínica solar obtinguda es transforma en corrent continu que alimenta el variador, el qual, per la seva part, alimenta amb corrent altern una bomba submergible per extraure l’aigua de sota terra. L’aigua extreta pot emmagatzemar-se en un dipòsit o una bassa per utilitzar-la posteriorment o bé usar-se directament per regar, segons les necessitats de l’explotació.

 

Aquesta funcionalitat és molt útil en qualsevol instal·lació que necessiti un subministrament hidràulic fiable, rendible, de llarga vida útil i baixos costs de manteniment. A més a més, és respectuós amb el medi ambient, ja que no contamina ni fa soroll.

Estabilitzadors-reductors de flux lluminós

Fa més de dues dècades, Salicru va ser pionera en aconseguir una regulació precisa de les làmpades d’enllumenat públic gràcies a la seva gamma d’estabilitzadors-reductors de flux ILUEST, els quals permeten obtenir un important estalvi energètic i de manteniment.

 

Des d’aleshores, ha instal·lat més de 27.000 equips estabilitzadorsreductors de flux per a l’enllumenat públic en països com Espanya,

“Els països europeus consumeixen menys energia que fa 10 anys, principalment gràcies a l’augment de l’eficiència energètica”
Projectes
 • Ampliació del carrer Al-Muntazah, Qatar
 • Granja Solar Barcaldine, Austràlia 
 • Parc Eòlic de Tempoku, Japó
 • Parc Fotovoltaic d’Aguascalientes, Mèxic
 • Planta Solar Fotovoltaica d’Uribe, Xile
 • Planta Termosolar Borges, Espanya
 • Projecte “Galápagos con luz propia” a Galápagos, Equador
Referències
 • Abertis
 • AENA
 • Ashghal-Public Works Authority Qatar
 • Autoroutes du Sud de la France (ASF)
 • CASA-EADS
 • General Electric
 • Govern de Tunísia
 • Prodetur - Junta d’Andalusia
Equips
EQUINOX S
Inversors solars monofàsics de connexió a xarxa de 2 a 6 kW Tecnologia i disseny per a un món més verd
Veure
EQUINOX TM
Inversors solars trifàsics de connexió a xarxa de 5 a 10 kW Generació d’energia d’alta qualitat d’ona
Veure
EQUINOX TL
Inversors solars trifàsics de connexió a xarxa de 15 a 30 kW Robustesa, fiabilitat i eficiència
Veure
CV30-PV
Variadors de freqüència per a bombeig solar de 0,4 a 75 kW Variadors de freqüència per a bombeig solar
Veure
ILUEST+CR
Estabilizadors-reductors de flux lluminós Regulació + Telegestió = Estalvi
Veure
ILUEST+MT
Estabilizadors-reductors de flux lluminós L'estalvi de sempre amb un plus de control
Veure
Segueix-nos
Segueix-nos
Contacte
Tel. +34 93 848 24 00
Fax. +34 93 848 11 51
Mail. salicru@salicru.com
Altres delegacions
Benvingut a Salicru. Seleccioni païs/idioma
Alemanya   Deutsch
Andorra   Català
Àustria   Deutsch
Bèlgica   English   Français
Bielorússia   English
Bulgària   English
Croàcia   English
Dinamarca   English
Espanya   Català   Español
Estònia   English
Finlàndia   English
França   Français
Grècia   English
Hongria   English
Irlanda   English
Itàlia   English
Letònia   English
Lituània   English
Luxemburg   Deutsch   Français
Malta   English
Noruega   English
Països Baixos   English
Polònia   English
Portugal   Português
Regne Unit   English
República Txeca   English
Romania   English
Rússia   English
Sèrbia   English
Suècia   English
Suïssa   Deutsch   Français
Turquia   English
Ucraïna   English
Xipre   English
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i d'anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-vos anònimament la navegació i analitzar les estadístiques d'ús del web Més informació..
extralarge
large
tablet
mobile